Kantoorruimte huren in Badhoevedorp

IMG_9244

IMG_9246

IMG_9242

Makkelijk, Representatief en bereikbaar

U zoekt kantoorruimte en wilt snel operationeel zijn. Een locatie kiezen, inpluggen en aan de slag! Als modern ondernemer wilt u bovendien flexibel huren, en niet vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden.  Wij kennen de behoeften van ondernemers en bieden een alternatief. Representatieve ‘ready to use’ kantoorruimtes in Badhoevedorp: middenin het zakelijk hart van Nederland en zeer goed bereikbaar!

Makkelijk

Het huren van kantoorruimte gaat in de meeste gevallen gepaard met langlopende huurcontracten. Bij Atrium Business Centers is de minimale huurperiode slechts een jaar. Daarnaast gaan wij zeer flexibel om met uitbreiding of inkrimping van uw kantoorruimte. U betaalt één vast bedrag waarin alle faciliteiten zijn inbegrepen.

Representatief

U huurt een kantoorruimte waar uw cliënten kunt verwelkomen en u volledig kunt focussen op uw zakelijke activiteiten. Huren van kantoorruimte bij Atrium Business betekent ook dat u en uw cliënten gebruik kunnen maken van pantry, toiletten en vergaderfaciliteiten. Er is daarbij voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 Bereikbaar

Atrium Business Center bevindt zich in Badhoevedorp aan de rand van Schiphol, op een steenworp afstand van Amsterdam en nabij de snelwegen A4 en A9. Kortom: kantoorruimte middenin het zakelijk hart van Nederland.

Wij bieden kantoorruimte vanuit een alles in één oplossing. Dat betekent dat u naast uw eigen kantoorruimte gebruik kunt maken van alle faciliteiten in het gebouw zoals:
– vergaderzaal
– pantry met koffie/thee/soep/bronwater etc.
– printer/copier/scanner/fax
– ADSL en UTP netwerk
– IP telefonie
– indien gewenst compleet gemeubileerde kantoorruimte

En, niet onbelangrijk, de prijzen voor het huren van kantoorruimte zijn bij ons zeer aantrekkelijk en all-in.

Kortom: wij maken huren makkelijker! U profiteert van dezelfde voordelen als in een ‘traditionele’ kantooromgeving, tegen aanzienlijk eenvoudiger voorwaarden.

Heeft u belangstelling in het huren van kantoorruimte in Badhoevedorp? Bel ons dan op 020-7401100 en vraag naar Toine van Loon. Of mail ons op contact@toinevanloon.nl en vraag naar de mogelijkheden.

viedo-conf-ruimte2